Buitenschoolse opvang (BSO)

De naschoolse opvang van Kids2B is gehuisvest in één van de ruimtes in het noodgebouw op ons plein. Tevens maken zij na schooltijd gebruik van het speellokaal.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Kids2B
Bedumerweg 2A
9959 PG Onderdendam
050-3688000
kinderopvang@kids2b.nl
www.kids2b.nl


Buitenschoolse opvang KIDS2B Uithuizen
De BSO van Kids2b biedt buitenschoolse opvang aan  kinderen van 4 tot 13 jaar. De BSO is gevestigd in het bijgebouw van OBS Brunwerd. 
Onze buitenschoolse opvang is vrije tijd! De kinderen mogen zelf bepalen wat ze willen doen. Er is allerlei uitdagend spelmateriaal aanwezig.  Buitenspelen vinden wij ook heel belangrijk bij Kids2b. Buiten zijn is voor uw kind lekker spelen, onderzoeken, ontdekken en eigen grenzen verkennen! Voetballen, skaten, rennen, fietsen, skelteren, bijna alles is mogelijk. Op de BSO is allerlei buitenspelmateriaal aanwezig.
 
Onze activiteitenladder; voor elk kind iets leuks!!
Ook worden er op de BSO allerlei activiteiten georganiseerd. Creatieve activiteiten, muziek, dans, sport en spel en nog veel meer. We kijken naar de talenten en passies van uw kind. Vanuit deze talenten en passies is er voor ieder kind iets te beleven op de BSO. Iedereen krijgt de kans om zich daarin verder te ontwikkelen. Op de BSO werken we met een activiteitenladder waarop alle themagerichte activiteiten worden beschreven die op de planning staan.
Deze activiteitenladder wordt elke keer samen met de kinderen bedacht en ingevuld!
 
Gaan jullie mee naar de camping!!
In de meivakantie en de hele zomervakantie gaan we naar camping de Breede voorbij Warffum, waar ook een kindercaravan staat. Hier hebben de kinderen een echt vakantiegevoel terwijl ze op de BSO zijn. Lekker spelen en allerlei activiteiten doen op de camping en zwemmen in het zwembad wat er naast ligt.
 
Informatie en contact
Het is bij Kids2b ook mogelijk buitenschoolse opvang af te nemen via een strippenkaart.
Deze is ideaal voor ouders incidenteel opvang voor hun kind(eren) nodig hebben.
Heeft u vragen of wilt u weten wat wij u kunnen bieden? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.
De beste indruk van wat wij uw kind bieden, krijgt u natuurlijk op de BSO zelf. Wij nodigen u en uw kind(eren) dan ook graag uit om een bezoek te brengen aan onze BSO.
 
Contactgegevens Centraal kantoor
Tel: 050-3688000
info@kids2b.nl
www.kids2b.nl