Inschrijven op Brunwerd

Hieronder vindt u het digitale inschrijfformulier en het intakeformulier van OBS Brunwerd. Deze kunt u downloaden en invullen; daarna mag deze via de mail of via de post naar de school.
 
Formulieren:       Brunwerd_-_intakeformulier.pdf        Aanmeldformulier Brunwerd
 

Ben jij al bijna 4 jaar? Je mag naar school!

Het is belangrijk dat jij op school jezelf kunt zijn en je veilig voelt. Met andere kinderen speelt, samen leert en samen werkt. Je talent ontwikkelt en ontdekkingen doet. Dat je elke dag met plezier naar school gaat. Dat je je nieuwsgierigheid niet verliest...

Kom kijken, je bent welkom

Er is een school van Lauwers en Eems bij jou in de buurt. Kijk eens op www.lauwersenemspo.nl Maar beter is nog: kom kijken hoe wij het doen en of je het leuk vindt bij ons. Bezoek een open dag of bel voor een afspraak. Je bent van harte welkom:

OBS Brunwerd
tel (0595)432148
schoolleider: Eddy Lukje
www.brunwerd.nl 
 

De scholen van Lauwers en Eems

Wij vinden verbondenheid, authenticiteit en vakmanschap belangrijk. De scholen werken aan een veilig klimaat op school en geven vorm aan burgerschap. Ze bieden passend onderwijs zo dicht mogelijk bij huis en streven naar goede leerresultaten. Er wordt samengewerkt met ouders, inwoners en verenigingen in het dorp. Iedere school op zijn eigen manier.
 

Onderwijs waarin kinderen groeien!