Buitenschoolse opvang (BSO)

SPGE

Met ingang van het nieuwe schooljaar start de SPGE namens de drie Uithuizer basisscholen met buitenschoolse opvang. De SPGE heeft net als de drie basisscholen te maken met het uitstellen van de verhuizing naar de NSU. OBS Brunwerd heeft in goed overleg de SPGE ruimte aangeboden in het noodgebouw van de school.

Update buitenschoolse opvang door de SPGE

Vanaf 3 september gaan wij buitenschoolse opvang verzorgen. OBS Brunwerd heeft een ruimte ter beschikking gesteld. Dit in goed overleg met RKB De Schelp en CBS koning Willem-Alexander. Wij zijn blij met deze ruimte en hopen hier gebruik van te kunnen maken tot we in de nieuwe school kunnen. Miriam Oude Lansink is aangenomen als pedagogisch medewerker voor de BSO.  We bieden zowel voor- als naschoolse opvang. Meer informatie over de producten die wij bieden kunt u vinden op onze website:

www.peuterspeelzaleneemsmond.nl , onder de knop BSO. Een inschrijfformulier is verkrijgbaar op de scholen, op het kantoor van de SPGE (Maarweg 6 Uithuizen) of te downloaden op onze site.

Voor vragen en meer informatie kunt u terecht bij de centrale administratie van de SPGE, tel. 0595- 432603 of via info@bsohethogeland.nl 

Kids2B

De naschoolse opvang van Kids2B blijft voorlopig eveneens gehuisvest in één van de ruimtes in het noodgebouw van de school.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Kids2B
Bedumerweg 2A
9959 PG Onderdendam
050-3688000
kinderopvang@kids2b.nl
www.kids2b.nl


Buitenschoolse opvang KIDS2B Uithuizen
De BSO van Kids2b biedt buitenschoolse opvang aan  kinderen van 4 tot 13 jaar. De BSO is gevestigd in het bijgebouw van OBS Brunwerd. 
Onze buitenschoolse opvang is vrije tijd! De kinderen mogen zelf bepalen wat ze willen doen. Er is allerlei uitdagend spelmateriaal aanwezig.  Buitenspelen vinden wij ook heel belangrijk bij Kids2b. Buiten zijn is voor uw kind lekker spelen, onderzoeken, ontdekken en eigen grenzen verkennen! Voetballen, skaten, rennen, fietsen, skelteren, bijna alles is mogelijk. Op de BSO is allerlei buitenspelmateriaal aanwezig.
 
Onze activiteitenladder; voor elk kind iets leuks!!
Ook worden er op de BSO allerlei activiteiten georganiseerd. Creatieve activiteiten, muziek, dans, sport en spel en nog veel meer. We kijken naar de talenten en passies van uw kind. Vanuit deze talenten en passies is er voor ieder kind iets te beleven op de BSO. Iedereen krijgt de kans om zich daarin verder te ontwikkelen. Op de BSO werken we met een activiteitenladder waarop alle themagerichte activiteiten worden beschreven die op de planning staan.
Deze activiteitenladder wordt elke keer samen met de kinderen bedacht en ingevuld!
 
Gaan jullie mee naar de camping!!
In de meivakantie en de hele zomervakantie gaan we naar camping de Breede voorbij Warffum, waar ook een kindercaravan staat. Hier hebben de kinderen een echt vakantiegevoel terwijl ze op de BSO zijn. Lekker spelen en allerlei activiteiten doen op de camping en zwemmen in het zwembad wat er naast ligt.
 
Informatie en contact
Het is bij Kids2b ook mogelijk buitenschoolse opvang af te nemen via een strippenkaart.
Deze is ideaal voor ouders incidenteel opvang voor hun kind(eren) nodig hebben.
Heeft u vragen of wilt u weten wat wij u kunnen bieden? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.
De beste indruk van wat wij uw kind bieden, krijgt u natuurlijk op de BSO zelf. Wij nodigen u en uw kind(eren) dan ook graag uit om een bezoek te brengen aan onze BSO.
 
Contactgegevens Centraal kantoor
Tel: 050-3688000
info@kids2b.nl
www.kids2b.nl