Buitenschoolse opvang (BSO)

KindH

Met ingang van het nieuwe schooljaar start KindH (voorheen SPGE) namens de drie Uithuizer basisscholen met buitenschoolse opvang. KindH heeft net als de drie basisscholen te maken met het uitstellen van de verhuizing naar de NSU. OBS Brunwerd heeft in goed overleg KindH ruimte aangeboden in het noodgebouw van de school.

Update buitenschoolse opvang door KindH 

Vanaf 3 september gaan wij buitenschoolse opvang verzorgen. OBS Brunwerd heeft een ruimte ter beschikking gesteld. Dit in goed overleg met RKB De Schelp en CBS koning Willem-Alexander. Wij zijn blij met deze ruimte en hopen hier gebruik van te kunnen maken tot we in de nieuwe school kunnen. Miriam Oude Lansink is aangenomen als pedagogisch medewerker voor de BSO.  We bieden zowel voor- als naschoolse opvang. Meer informatie over de producten die wij bieden kunt u vinden op onze website:

www.peuterspeelzaleneemsmond.nl , onder de knop BSO. Een inschrijfformulier is verkrijgbaar op de scholen, op het kantoor van KindH (Maarweg 6 Uithuizen) of te downloaden op onze site.

Voor vragen en meer informatie kunt u terecht bij de centrale administratie van KindH, tel. 0595- 432603 of via info@bsohethogeland.nl